Juleaftensfest

Juleaften er der feststemning i Brønderslev Sognegård. Her inviterer Brønderslev Provsti nemlig hvert år til juleaftensfest for alle interesserede. Hold øje med invitation til årets juleaftensfest her på siden.

Et værtspar samt et hold af frivillige sørger for en hyggelig og helt klassisk juleaften. Der vil både være traditionel dansk julemad, juletræ, julegaver, julesange og -salmer. Inden juleaftensfesten er der mulighed for at deltage i julegudstjeneste i Brønderslev Kirke, hvorefter der er kaffe og juleknas i sognegårdens café.
Aftenen slutter kl. ca. 21.00, og der er mulighed for gratis hjemtransport.


Om Juleaftensfesten 2023

Else Hansen, formand for diakoniudvalget i Brønderslev Provsti, fortæller, at årets juleaftensfest var en stor succes.

50 deltagere fik en dejlig juleaften i Brønderslev Sognegård, hvor der både var dans om juletræet og gaver til alle. Og så var der selvfølgelig traditionel julemad i rigelige mængder, leveret af CL Partyservice Nord i Ø. Brønderslev.

Ifølge Else Hansen var der gennem hele aftenen en rigtig god stemning, og der blev snakket og hygget omkring bordene. Diakoniudvalget siger stor tak til værter og frivillige, der gjorde juleaftensfesten til en god oplevelse for alle.

 

 

Juleaftensfesten arrangeres af Brønderslev Provstis diakonigruppe og Menighedsplejen ved Brønderslev Kirke, og Else Hansen er tovholder.

Læs mere om Diakonigruppens arbejder her.