Privatlivspolitik

 

 

Anonymitet
Brugen af Brønderslev Provstis hjemmeside www.broenderslevprovsti.dk er fuldstændig anonym. Der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, medmindre du selv tilmelder dig f.eks. nyhedsbrev.  Websitet indeholder cookies fra følgende tredjepart: Google Analytics og YouTube.

 

Abonnementer
Ved tilmelding til Brønderslev Provstis nyhedsbreve, registreres den e‐mailadresse, som du selv afgiver. Oplysningerne benyttes udelukkende til at sende dig Brønderslev provstis nyhedsbrev. Oplysningerne opbevares hos Provstiets databehandler ChurchDesk.

 

Personoplysninger
Vi indsamler kun personoplysninger efter samtykke som gives ved sognenes aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål. Vi indsamler og behandler kun oplysninger i det omfang du selv giver samtykke hertil. Det kan være i forbindelse med tilmeldinger til arrangementer eller nyhedsbrev.
 

Dataansvarlig
Brønderslev Provstis dataansvarlige er Brønderslev Provstiudvalg, Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Provstiudvalget er ansvarligt for, at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

 

Aftaler med databehandlere
Brønderslev Provsti har databehandleraftaler med ChurchDesk i forhold til hjemmesiden. Se deres privatlivspolitik på churchdesk.dk

 

Indsigt og klager
Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, det er relevant, og slettes herefter. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: broenderslev.provsti@km.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Brønderslev Provsti
Knudsgade 125
9700 Brønderslev
broenderslev.provsti@km.dk 

13. januar 2023
(Cookiepolitik opdateret januar 2023).