MENU

NYHED: Sorggruppe for unge 

Som et nyt tilbud for unge mellem 14 og 20 år, der har mistet en forælder, søskende eller anden nærtstående opretter Brønderslev Provstis Diakoniudvalg en sorggruppe for unge.
Formålet med gruppen er, at man som ung i sorg kan møde andre unge i samme situation og få talt om både savn, sorg, minder og om det liv, man lever nu. I gruppen kan man vende emner som hvordan det er at være til, hvordan det går med familien, vennerne, kæresten og uddannelse og arbejde. Der er plads til både at tale om et tab, som man har oplevet for nylig eller for lang tid siden.
Ungesorggruppen ledes af sygeplejerske Birthe Sørensen og familieterapeut Bente Petersen og der kan være 3-8 deltagere i gruppen. Det er gratis at deltage og der er tavshedspligt i gruppen, så man frit kan tale om det, der ligger en på hjerte.
Gruppen mødtes første gang i maj kl. 16.00-17.30 i Serritslev Kirkes konfirmandstue på Enebærvej 4, Serritslev, 9700 Brønderslev. Forløbet afsluttes til december 2018.
For spørgsmål eller tilmelding kan man enten kontakte Birthe på 60176576 eller tornerosevej25@outlook.dk eller Bente på 51257799 eller poulpetersen@hotmail.com. 

HENT INDBYDELSEN HER

 

Der er oprettet to sorggrupper for voksne der har mistet et familiemedlem, ægtefælle/ partner, børn, forældre, søskende.

Hent den aktuelle folder om sorggruppe her 

Find også inspiration her: http://sorggrupperikirken.dk, som er en fællesside om de folkekirkelige sorggrupper i Danmark. Man kan også finde ud af hvor der er sorggrupper i lokalområdet. 

MÅ MAN GODT GRINE NÅR MAN SØRGER?
Hør hvad tidligere deltagere i en af sorggrupperne fortæller:  ”Det er som at komme fra en mørk kælder og op på loftet til lyset igen - nu kan jeg se fremad og ser mere lyst på tilværelsen igen”! 

Læs hele interviewet her http://www.broenderslevprovsti.dk/nyheder/maa-man-godt-grine-naar-man-soerger.aspx og mød de tre kvinder på billedet i sorggruppen i Brønderslev.

 

Ultimate Web A/S